Autoservice Bas Stalpers voor servicebeurten & reparaties.

Service, reparatie en onderhoud in omgeving Udenhout, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Haaren en Tilburg.

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties worden bij Autoservice Bas Stalpers altijd volgens de fabrieksvoorwaarden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en werken dan ook standaard met een maanden garantie op al het onderhoud en alle reparaties.

Wij vinden het heel belangrijk dat u kunt controleren welke werkzaamheden wij aan uw auto hebben uitgevoerd. Hieronder hebben wij diverse checklists samengesteld:

Grote beurt

Het is belangrijk dat er eens per periode een grootschalige controle wordt gedaan op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op: Autoservice Bas Stalpers grote beurt checklist

Kleine beurt

Om grote mankementen te voorkomen is het goed om periodiek een controle uit te laten voeren op uw auto. Bij een kleine beurt controleren wij de vloeistoffen, ruitenwissers, banden, verlichting, gordels, claxon, olieniveau’s, het uitlaatsysteem de remmen, de multiriem en werking van de motor. Wilt u weten welke andere werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een beurt, neem dan: contact met ons op

Plan een afspraak

Zomerbeurt

Om de zomer goed door te komen met uw auto, kunt u een zomer check laten uitvoeren. Hier worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden kunnen voorkomen. Wij zorgen er uiteraard voor dat u met plezier een tour kunt maken in de zon.

Winterbeurt

Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto winterbestendig te maken. Hierdoor komt u feilloos de winter door.

Vakantiebeurt

Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat, bieden wij de uitzonderlijke vakantie check aan. Op basis van uw bestemming worden er een aantal punten gecontroleerd wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winter beurt en zomer beurt.

Wij wensen u natuurlijk een vakantie toe zonder auto problemen.

Overtuig uzelf en ervaar de kwaliteit en service van Autoservice Bas Stalpers.