Storing diagnose

 

Wanneer uw auto problemen heeft met de elektronica of er beginnen lampjes op uw dashboard te branden door een storing, dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze problemen te laten oplossen!

Bij storingen aan motorvoertuigen, zijn wij zijn in staat om deze op een effectieve en systematische wijze te doorgronden. Het resultaat van onze diagnose is een eenduidige vaststelling van de oorzaak van een storing ongeacht of dit een motormanagement-, airbag-, abs-, comfortelektronica- of netwerkstoring is.

 

Plan een afspraak

Om de diagnose te kunnen stellen, moet de auto aangesloten worden op diagnoseapparatuur die de storing kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Wij beschikken over de juiste en professionele middelen om de storingen op te lossen.

Wij leveren deze dienst aan garagebedrijven, schadeherstellers, verzekeraars en particulieren.

Heeft u een voertuig met een storing die onoplosbaar lijkt? Omdat verschillende pogingen om deze te verhelpen gestrand zijn?

Na een door ons vastgestelde (storing) diagnose, ontvangt u een reparatieadvies waarmee u gegarandeerd de storing verhelpt.

In de meeste gevallen is de (storing) diagnose klaar terwijl u wacht, of het – een kabelbreuk, losse stekkerverbindingen, luchtlekkages, foutieve programmeringen of defecten in regeleenheden, sensoren of actuatoren – betreft. Vaak kunnen wij de storing meteen verhelpen.

U kunt bij Autoservice Bas Stalpers naast Airco service en APK Keuring ook terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:

· Grote en kleine onderhoudsbeurten.

· Alle reparaties.

· Uitlezen en diagnose stellen.

· Software updates ( bv. Navigatiesysteem)

· Originele BMW-onderdelen of met gelijkwaardige kwaliteit.

· Bandenservice en opslag van winter- en zomerbanden.

· Wieluitlijning.

· Schade aan de carrosserie en het plaatwerk.

· Ruitenreparatie en ruitenvervanging.

· Uitdeuken zonder spuiten.

· Totale afhandeling met uw schadeverzekeraar.